Massage er blevet brugt i mange år som behandlingsmetode til at løsne opspændt muskulatur op, sænke stress og reducere smerter i kroppen.

Som mennesker er vi afhængige af berøring og Netop berøring i form af massage har mange side effekter udover at løsne op i muskulaturen. Når du modtager massage vil du kort sagt opleve at dit serotonin og dopamin hormon øges, hvilket giver øget glæde og hæmmer angst og smerte.

Hormonet oxytocin, også kaldet kærlighedshormonet, frigives ligeledes hvilket får os til at slappe af og blive rolige, på samme tid som vores blodtryk falder og stresshormoner i kroppen dæmpes. Alt i alt er massage en rar ting for kroppen.

Som gravid er det både dejligt for mor og baby at modtage massage, da baby også får gavn af de gode hormoner der frigives under massagen.

Jeg har en gravidbriks, så du som gravid kan ligge på maven og modtage behandling, såfremt dette er dit ønske.

En gravidmassage / graviditetsmassage tager typisk 45-60 minutter, hvor du er i fuld fokus og bliver forkælet. Massagen kan kombineres med Rebozoens blide bevægelser.

Du skal ikke medbringe noget til din massage. Jeg har både tæpper, lagner og håndklæder til rådighed.

Jeg anbefaler altid, hvis man døjer med tilbagevendende skader eller smerter, at man også forsøger at bevæge det væk med øvelser eller specifik træning.